de beste van de makelaars in friesland? Vastgoed Trynwalden
  VBO
Verkoop Aankoop Taxeren BeheerVVE Advies ....... kwaliteit voor een nette prijs

 

 

Uw woning kopen of verkopen? Kies voor uw lokale makelaar, hij heeft kennis van zaken! 

 

 

Wij verzorgen de aankoop en verkoop van uw woning. Al het werk wat komt kijken bij het kopen of verkopen van een woning nemen wij u uit handen. Kies voor de zekerheid van het inschakelen van uw lokale makelaar.

 

verkoop

Het verkopen van een huis lijkt gemakkelijker dan het is. Daarom besteedt onze makelaar ruime aandacht aan het verkooptraject. De verkoop begint met een vrijblijvend gesprek met de inventarisatie van uw uitgangspunten en de beantwoording van uw eventuele vragen. Hierin denken wij zoveel mogelijk met u mee.

Uw huis wordt uitgebreid geinspecteerd en de marktwaarde wordt bepaald. Daarna worden de woningmarkt, de te hanteren vraagprijs en het verkoopklaar maken met u besproken.

 

Een goede woningpresentatie begint met uitstekende foto's. Uw huis wordt uitgebreid in beeld gebracht.

Van elke woning wordt door ons een verkoopbrochure samengesteld. Natuurlijk zijn de woningen die wij verkopen ook uitstekend te vinden op internet. Wij plaatsen de woningen op alle toonaangevende woningsites.

 

Tijdens het verkooptraject staan we belangstellenden te woord, maken afspraken voor bezichtigingen, beantwoorden vragen en verzorgen de onderhandelingen. Ook het opstellen van de koopovereenkomst en de gang naar de notaris hoort bij ons werk

 

Uw huis is onze zorg. Elke verkoop of het nu klein is of groot kunt u aan ons toevertrouwen. Bel of mail met ons als u een vraag heeft of overweegt uw woning te verkopen.

 

   

aankoop

aankoopbegeleiding

Als een droomwoning heeft gevonden dan wilt u weten wat de mening van een deskundige is. Voor zorgeloos wonen is het verstandig te weten wat u koopt en waar u vroeg of laat mee wordt geconfronteerd.

Wij beoordelen een woning op meerdere aspecten zoals onderhoud, kwaliteit, uitbreidingsmogelijkheden, juridische status en waarde. Na u in de volle breedte te hebben ge´nformeerd is de keus aan u. Kopen of niet kopen. Daarna behartigen wij het gehele vervolgtraject voor u: onderhandelingen, contracten en notaris.

Heeft u een huis gevonden en wilt u professionele begeleiding? Al vanaf 495 euro inclusief BTW doorlopen wij het complete aankooptraject met u.

 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen of mailen naar makelaar@trynwalden.eu

 

registermakelaar

De titel "makelaar" is niet beschermd. Iedereen mag zich daarom makelaar noemen. Mede is daarom door de VBO een kwaliteitskeurmerk opgezet, de SCVM certificering. Makelaars die zich met goed gevolg onderworpen hebben aan een uitgebreide toets, deelnemen aan permanente educatie en voldoen aan verschillende andere eisen mogen zich "registermakelaar" noemen. Uiteraard wordt ons kantoor geleid door een registermakelaar. Zo bent u zeker dat u te maken heeft met een breed opgeleide professional met ruime ervaring.

VBO

Ons kantoor is aangesloten bij de VBO (Vereniging voor Bemiddeling Onroerend goed). Dit heeft voor u een aantal voordelen:

  • uw VBO makelaar  kan gebruik maken van landelijke expertise, in heel Nederland kunt u bij een VBO makelaar terecht
  • uw VBO makelaar kan gebruik maken de landelijke VBO-site voor plaatsing van hun woningaanbod, rechtstreeks doorplaatsen van een woningadvertentie naar marktplaats.nl of de Telegraaf is mogelijk
  • elke VBO makelaar hanteert consumentenvoorwaarden die zijn getoetst door de belangrijkste Nederlandse consumentenorganisaties
  • de VBO beschikt over een geschillenregeling waardoor het mogelijk is - zonder een gang naar de rechter - een onafhankelijk oordeel over een geschil te vragen
VBO-makelaar

lees meer over de voordelen van uw VBO-makelaar

 

 

 

 

 

dienstverlening aan verenigingen van eigenaren

 

 

 

 

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional  

[home] [makelaar] [taxateur] [huizenaanbod] [nieuws] [contact]

[links] [taxatieaanvraag] [vbo] [bedrijfsmakelaar] [zakelijke taxatie] [vve]

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Vastgoed Trynwalden
Simke Kloostermanstrjitte 96   9061 BG   Gytsjerk  

T 058-2562329   F 058-2562410   E info@trynwalden.eu

disclaimer

           

KvK Leeuwarden 01072699     

vastgoed trynwalden

makelaardij trynwalden

link-03

lin-k01

link-03

link-02

link-05

link-06

link-07

link-10

link-12

links

meer links

Friesland Totaal

058 - startkabel.nl

0511 - startkabel.nl

rubrieken.com

linkmee

Link Yellow Pages

Linkpaginas.nl

LinkSpot.nl

Merke.nl

makelaar-friesland.ikwilhet.nu

Makelaars