de beste van de makelaars in friesland? Vastgoed Trynwalden
  VBO
Verkoop Aankoop Taxeren BeheerVVE Advies ....... kwaliteit voor een nette prijs

 

 

 

 

 

Bank koopt veelbesproken huizensite

 

3-11-2006

Rabobank koopt de website Zoekallehuizen.nl , een veelbesproken zoekmachine en concurrent van Funda. Het bankbedrijf uit Utrecht, de grootste hypotheekverstrekker in Nederland, wil de site gebruiken om klanten te helpen bij hun zoektocht naar een woning.
Oprichter Gijs den Hollander noemt de verkoop van Zoekallehuizen.nl een logische stap. ‘Ik heb een strategische partner nodig om de grootste woningsite van Nederland te worden. Daarvoor moet je grote investeringen doen in onder meer reclame’, aldus Den Hollander vrijdag in een toelichting.

Den Hollander kan via Rabobank een grotere doelgroep aanboren. De website van de bank trekt dagelijks 500.000 tot 600.000 bezoekers. Zoekallehuizen.nl heeft elke dag duizenden bezoekers. ‘De website overtreft al mijn verwachtingen. Maar we zijn nog niet op het niveau van Funda en die site willen we wel voorbij streven.’

Zoekallehuizen.nl bestaat ongeveer een jaar en heeft veel stof doen opwaaien in makelaarsland. De zoekmachine verzamelt informatie over huizen op internet, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van het aanbod dat de makelaarsvereniging NVM publiceert. De NVM ageerde hiertegen omdat de vereniging haar huizen via de eigen website Funda te koop zet. In juli besloot het gerechtshof dat Zoekallehuizen.nl niet over de schreef is gegaan.

Rabobank heeft zich niet laten afschrikken door het juridisch getouwtrek rondom de huizensite. ‘Zoekallehuizen.nl heeft een goede naam’, zei een woordvoerder van de bank. ‘Er zijn rechtszaken geweest, maar die heeft de site allemaal gewonnen. Het bedrijf heeft nooit iets verkeerd gedaan.’

Zoekallehuizen.nl behoudt zijn eigen naam en Den Hollander blijft in elk geval nog drie jaar directeur. De bank krijgt Zoekallehuizen.nl volledig in handen. De overnamesom is niet bekendgemaakt. ‘Maar ik ben er heel tevreden mee’, zei Den Hollander.

Bron: Volkskrant

 

 

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional  

[home] [makelaar] [taxateur] [huizenaanbod] [nieuws] [contact]

[links] [taxatieaanvraag] [vbo] [bedrijfsmakelaar] [zakelijke taxatie] [vve]

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Vastgoed Trynwalden
Simke Kloostermanstrjitte 96   9061 BG   Gytsjerk  

T 058-2562329   F 058-2562410   E info@trynwalden.eu

disclaimer

           

KvK Leeuwarden 01072699

     

vastgoed trynwalden

makelaardij trynwalden

link-03

lin-k01

link-03

link-02

link-05

link-06

link-07

link-10

link-12

links

meer links

Friesland Totaal

058 - startkabel.nl

0511 - startkabel.nl

rubrieken.com

linkmee

Link Yellow Pages

Linkpaginas.nl

LinkSpot.nl

Merke.nl

makelaar-friesland.ikwilhet.nu

Makelaars