de beste van de makelaars in friesland? Vastgoed Trynwalden
  VBO
Verkoop Aankoop Taxeren BeheerVVE Advies ....... kwaliteit voor een nette prijs

 

 

 

 

 

Huizenaanbod VBO Makelaar nu ook op Marktplaats.nl

 

Rijswijk, 14 mei 2007

Onlangs hebben de brancheorganisatie voor gecertificeerde makelaars, VBO Makelaar, en Marktplaats.nl een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor 3 jaar. Vanaf vandaag plaatst de VBO haar circa 15.000 koopwoningen van www.vbo.nl door op Marktplaats.nl.

“Deze samenwerking zal beduidend meer traffic genereren richting www.vbo.nl en de eigen websites van onze bijna 1000 VBO-leden. Internet is tegenwoordig hét platform waar vraag en aanbod elkaar treffen. Vroeger ging de consument hiervoor naar het makelaarskantoor, maar dat hoeft niet meer. Het is dus belangrijk dat de makelaar zijn aanbod zo breed mogelijk op internet etaleert. Marktplaats is daarbij voor ons een ideale strategische partner”, aldus Michiel Goofers, directeur van VBO Makelaar.

Marktplaats.nl is de tweede site van Nederland met een totaal aantal unieke bezoekers van 7.140.000¹ per maand, een bereik van 56%¹ en een naamsbekendheid van 95,8%².

 

“De populariteit van de groep Woningen te Koop is het afgelopen jaar enorm toegenomen”, vertelt Oscar Diele, marketing directeur eBay.nl en Marktplaats.nl. “Steeds meer mensen maken tijdens hun zoektocht naar een koopwoning gebruik van Marktplaats. Door de samenwerking met VBO Makelaar kunnen we deze gebruikers nu een nog breder en diverser assortiment bieden.”

 

De VBO-makelaars zullen nadrukkelijk aanwezig zijn binnen de groep Woningen te Koop van Marktplaats.nl met een bannercampagne van de VBO en bedrijfsadvertenties. Het huizenaanbod van de VBO-makelaars kan samen met een drietal foto’s van het object worden bekeken. Voor meer informatie over het desbetreffende object kan de geïnteresseerde bezoeker via een link doorklikken naar de huizensite van VBO Makelaar, www.vbo.nl.

 

¹ Bron: Multiscope, april 2007

² Bron: Multiscope, oktober 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional  

[home] [makelaar] [taxateur] [huizenaanbod] [nieuws] [contact]

[links] [taxatieaanvraag] [vbo] [bedrijfsmakelaar] [zakelijke taxatie] [vve]

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Vastgoed Trynwalden
Simke Kloostermanstrjitte 96   9061 BG   Gytsjerk  

T 058-2562329   F 058-2562410   E info@trynwalden.eu

disclaimer

           

KvK Leeuwarden 01072699

     

vastgoed trynwalden

makelaardij trynwalden

link-03

lin-k01

link-03

link-02

link-05

link-06

link-07

link-10

link-12

links

meer links

Friesland Totaal

058 - startkabel.nl

0511 - startkabel.nl

rubrieken.com

linkmee

Link Yellow Pages

Linkpaginas.nl

LinkSpot.nl

Merke.nl

makelaar-friesland.ikwilhet.nu

Makelaars